Traditionele aardappelsalade

aardbeienconfituur

Ingrediënten:

  • 500 g aardappelen
  • een busseltje peterselie
  • 2 pijpajuintjes
  • een klein bokaaltje kappertjes
  • 100 g zilveruitjes
  • 100 g zoetzure augurkjes
  • 4 el light mayonnaise

Bereidingswijze:

Schil de aardappelen en stoom deze gaar.
Was de peterselie en hak deze fijn.
Was de pijnpajuitjes en snij deze in fijne ringetjes.
Snij de kappertjes, zilveruitjes en zoetzure augurkjes in groffe stukken.
Meng de fijngehakte peterselie, de pijpajuintjes, kappertjes, zilveruitjes en zoetzure augurkjes onder de light mayonnaise.
Snij de gestoomde aardappelen en blokjes en laat ze afkoelen.
Meng het kruiden-mayonnaise mengsel onder de aardappelen en dien op.

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren