Workshops 2018

Januari 2018 - Presentatie 'Sportvoeding: wat eten en drinken tijdens het sporten?'

door Kurt Vancoppenolle van TrisportPharma

Eten en drinken tijdens je inspanning is één iets.  De juiste zaken en correcte hoeveelheden inschatten is iets anders ... en vormt voor vele sporters een probleem en oorzaak van heel wat klachten.

Of je nu recreant bent of topsporter, iedereen heeft baat bij een gezonde en evenwichtige sportvoeding, aangepast aan jou sportprestaties.  
Daarom organiseren we een info-avond in samenwerking met Trisportpharma met voorbeelden uit de praktijk. Triportpharma is al jaren toonaangevend in het ontwikkelen van professionele sportvoeding gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.
Heb je vragen over sportvoeding of ben je pas gestart met sporten en weet je niet goed hoe je je voeding hieraan aanpast?  Is je honger niet te stillen na een lange fietstocht of ben je de man met de hamer al eens tegengekomen?  ... dan is je voeding waarschijnlijk niet goed aangepast aan je sportprestaties.  Kom naar onze presentatie en leer hoe het wel moet!

Dit was een presentatie in het kader van Run To Walk Again.

Bekijk hier de fotoreportage!


Maart 2018 - Presentatie 'De nieuwe voedingsdriehoek'

In het kader van de week van de diëtiste organiseerden de Herseltse diëtisten een interactieve infosessie over de nieuwe voedingsdriehoek.

Eerst zetten we in een korte presentatie de nieuwigheden op een rijtje. Daarna volgt een leuke voedingsquiz. 
Voor iedere deelnemer is een goodiebag voorzien met producten en nieuwigheden.

De winnaars van de voedingsquiz winnen een gevuld pakket.

 

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren