Eenpansgerecht met zoete aardappel en falafel

pangroenten zoete aardappel falafel

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 20 falafelballetjes
  • 600 g zoete aardappelen
  • 300 g oranje en gele bospeen
  • 300 g snijbonen
  • 300 g broccoli
  • 1 el vetarm groentenbouillonpoeder
  • gezonde margarine
  • kruidendressing

Bereidingswijze:

Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.
Schil de wortelen en snij ze in plakken.
Was en kuis de snijbonen.
Was de broccoli en verdeel in roosjes.
Stoom de groenten samen met de aardappelblokjes beetgaar (eventueel in de microgolfoven).
Laat de gezonde margarine smelten in een diepe pan.
Bak de balletjes gaar en voeg de groenten en aardappelen toe.
Bestrooi met één lepel groentenbouillonpoeder en stoof het geheel onder voortdurend omroeren verder gaar.
Dien op samen met een beetje kruidendressing.

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren