Visgoulash

visgoulash

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 500 g vis naar keuze: zalm, kabeljauw, scampi’s, ...
  • 2 brikjes van 250 ml Alpro soya light cuisine
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • 1 klein blikje tomatenconcentraat van 70 g
  • 300 g paprika’s: groene, gele, rode, oranje
  • 300 g champignons
  • 400 g wortelen
  • 700 g aardappelen
  • een scheutje halfvolle melk
  • 1 el light smeerboter
  • peper, zout, nootmuskaat
  • bieslook

Bereidingswijze:

Was de paprikas, maak ze schoon en snij ze in blokjes.
Kuis de champignons en snij ze in schijfjes.
Schil de wortelen en snij ze in plakjes.
Laat de groenten gaarkoken of -stomen.
Schil de aardappelen en kook ze gaar.
Pureer de aardappelen met een scheutje melk en een klontje boter.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Snij de vissen in grove stukken.
Doe in een hoge pan de Alpro soya light cuisine, de visbouillon en het tomatenconcentraat en laat hierin de stukken vis garen.
Voeg de groenten toe aan de vis met saus.
Werk af met fijngesnipperde bieslook en dien op.

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren