Italiaanse soep

italiaanse-soep

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 1 liter water
  • 4 vetarme kippebouillonblokjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 150 g wortelen
  • 100 g romatomaten
  • 150 g rode paprika
  • 1 rode ui
  • 1/2de courget
  • 100 g sperziebonen

Bereidingswijze:

Breng het water samen met de bouillonblokjes aan de kook.
Pel de ui en snij hem fijn.
Pers het teentje knoflook uit i de soep.
Schil de wortelen en snij ze in stukjes (hou nog een 50 g apart).
Snij de tomaten in stukjes
Was de paprika, verwijder de pitjes en snij in stukjes (hou nog 50 g apart).
Doe alles in de bouillon en laat 20 minuten gaarkoken.
Mix de soep glad.
Pel de rode ui en snij zeer fijn.
Was de courget en snij ook deze heel fijn.
Was de sperziebonen en snij ook deze zeer fijn.
Snij ook de apart gehouden wortel en paprika in fijne brunoise.
Doe alle fijn gesneden groenten in de soep en laat deze nogmaals 15 minuten doorkoken.
Laat het smaken!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren