Wie ben ik

In 1998 studeerde ik met onderscheiding af als diëtiste aan de KHL (Katholieke Hogeschool te Leuven).

Ervaring

Toen ik in 2003 mijn zelfstandige praktijk opstartte, had ik reeds 5 jaar relevante ervaring op het gebied van voedings- en dieetkunde. Mijn ervaring bestond in het geven van voordrachten rond voeding en het individueel begeleiden van dieetpatiënten tijdens mijn dagelijkse consultaties.

Om “up to date” te blijven, en u op die manier beter te kunnen helpen, houd ik mij op de hoogte aan de hand van vakliteratuur en volg ik regelmatig bijscholingen.

Sportdiëtiste

Zo schoolde ik me in 2006 bij tot sportdiëtiste aan de Erasmushogeschool te Brussel.  Ik heb sportvoedingsadvies gegeven voor o.a. de triatlonclub van Ramsel, Judoclub van Eindhout, JMG Voetbalacademie van KFC Lierse, ... Bovendien heb ik 5 jaar voedingsbegeleiding gegeven voor de beweegcampagne Ventourist/Ventousiast van Sporta Tongerlo.   In de loop der jaren heb ik ook tal van sporters individueel begeleid.

Ik ben tevens actief in de werkgroep sportvoeding van onze beroepsvereniging.

Kinderdiëtiste

In 2019 schoolde ik me bij tot kinderdiëtiste aan de Odysee hogeschool te Gent.  Zowel kinderen als adolescenten kan ik op die manier aangepaste consultaties op maat aanbieden.

RIZIV Erkenning

Ik ben erkend door het RIZIV voor het terugbetalen van dieetconsultaties voor o.a. diabetespatiënten en mensen met nierinsufficiëntie.  Ik ben lid van de vbvd (Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten). 

Je kan me bereiken op het GSM-nr 0473/29.50.99 of via wendie@dietisten-snepkens.be.

 

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren