Pasta pesto

pasta pesto

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 g speltpenne
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 500 g kippereepjes
  • 300 g broccoli
  • 250 g kerstomaten
  • 250 g champignons
  • pijnboompitten
  • basilicumblaadje
  • kippekruiden
  • 2 el margarine met gezonde vetzuursamenstelling

Bereidingswijze:

Kook de speltpasta beetgaar, giet af en meng er de groene pesto onder.
Was de kerstomaatjes, snij in de helft en meng onder de pasta.
Was en kuis de broccoli en verdeel in roosjes.
Stoom de broccoli gaar en meng onder de pasta.
Kruid de kippereepjes met kippekruiden en bak ze gaar in een minimale hoeveelheid margarine.
Kuis de champignons, snij in schijfjes en bak ze gaar samen met de kippereepjes.
Meng de champignons onder de pasta.
Dien het pastamengsel op samen met de kippereepjes, strooi er enkele pijnboompitten over en werk af met een basilicumblaadje.

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren