Orloffgebraad

orloffgebraad

Ingrediënten (voor 1 gebraad):

  • 1 varkensgebraad
  • enkele sneetjes light kaas
  • enkele sneetjes ontvette hesp
  • peper, zout en nootmuskaat
  • bladpeterselie

Bereidingswijze:

Zet het gebraad in een vuurvaste schotel en kruide met peper, zout en nootmuskaat.
Zet de vuurvaste schotel gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C (schep regelmatig het sap over het gebraad om het vochtig te houden).
Haal het gebraad uit de oven, snij in plakjes (niet volledig doorsnijden) en leg tussen de plakjes telkens een stukje light kaas en een stukje ontvette hesp.
Zet het geheel terug in de oven gedurende 15 min op 180°C.
Haal uit de oven, werk af met peterselie en laat het smaken!

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren