Aperitiefglaasjes

aperitiefglaasjes

Ingrediënten:

  • tomaten
  • komkommer
  • rivierkreeftjes
  • kruidendressing
  • ketchup
  • parelcouscous
  • zalm
  • ei
  • enkele takjes dille

Bereidingswijze:

Was de tomaten en snij ze in kleine blokjes.
Was de komkommer, schil hem en snij eveneens in kleine blokjes.
Kook de parelcouscous gaar en laat hem afkoelen.
Snij de gerookte zalm in kleine reepjes.
Kook de eieren hard, pel ze en plet ze fijn met een vork.
Meng de kruidendressing met een beetje ketchup tot een lichte cocktailsaus.
Vul de helft van de aperitiefglaasjes met: tomatenstukjes, komkommerstukjes, rivierkreeftjes en een beetje cpcktaildressing
Vul de andere helft van de aperiteifglaasjes met: parelcouscous – geplet ei – gerookte zalmsnippers – dille - cocktaildressing.

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren