Ingrediënten (voor 4 personen):
- 250 g griekse pasta / puntaletta
- 200 g verse spinazie
- een bakje van 250 g boschampignons
- 1 doosje zongedroogde tomaten
- 300 g halloumikaas
- 4 snoeptomaten
- 1 oranje paprika
- 1 maïskolf
Bereidingswijze:
Kook de puntalette beetgaar en giet af. Was de champignons en snij in stukjes. Stoof de champignonstukjes gaar samen met de spinazie en meng dit onder de griekse pasta. Meng de zongedroogde tomaten eveneens onder de Griekse pasta. Leg de halloumi kaasschijven even onder de gril. Was de snoeptomaten. Was de paprika, maak deze schoon (ontpitten) en snij in grote stukken. Kook de maïskolf gaar en snij deze in vier stukken. Maak saté’s met de halloumi kaas, een stuk maïskolf, een stuk oranje paprika en een snoeptomaatje. Grill deze saté’s gaar onder de barbeque en dien op samen met de Griekse pasta- mengeling. Smakelijk!
|