Ingrediënten (voor 4 personen):
- 16 volkoren spelttoastjes
- een doosje van 125 g rivierkreeftjes
- 2 rijpe avocado’s
- 1 rijpe tomaat
- 5 el Alpro Greec Style
- 2 el citroensap
- 1/2de rode ui
- 1 kleine rode peper
- enkele takjes koriander
- een teentje knoflook
- tabasco
- bieslook
- zout en peper
Bereidingswijze:
Snij de halve rode ajuin fijn. Pel de tomaat, verwijder de pitten en hak het vruchtvlees fijn. Snij het vruchtvlees van de avocado’s in kleine stukjes; overgiet met citroensap en plet met een vork. Was de rode peper en snij deze zeer fijn. Was de takjes koriander en hak ze fijn. Voeg de uien- en tomatenstukjes, de geplette avocado, de gehakte korianderblaadjes en het geperst teentje knoflook toe en giet er enkele druppels tabasco en een theelepel chilivlokken bij. Meng dit geheel met de Alpro Greec Style. Breng op smaak met peper en zout en mix alles tot een gladde saus. Smeer de guacemole uit op de toastjes en leg hierop de ricierkreeftjes. Werk af met bieslook! Smakelijk!
|