Ingrediënten (voor 8 taartjes):
- 210 g polenta
- 6 zakjes Canderel vanilla
- 1 buisje vanille-essence
- 120 g bruine suiker zoetstof Sukrin Gold
- 600 ml rijstmelk
- een potje zelf bereide kersenconfituur
- 8 verse kersen
- 1 zakje Klop Klop
- 1 zakje Klop Fix
- 80 ml soyamelk natuur
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de rijstmelk in een kookpot, samen met de Canderel vanilla, de vanille- essence, de Sukrin Gold en de polenta. Verwam dit alles op het vuur tot aan het kookpunt onder voortdurend omroeren. Haal het geheel onmiddellijk van het vuur als het kookt. Verdeel alles in 8 kleine taartvormpjes, maar vul ze maar tot in de helft. Zet dit vervolgens 20 minuten in de oven op 180°C. Haal de taartjes uit de oven, laat ze afkoelen en verwijder ze daarna uit de taartvormpjes. Vul ze met de kersenconfituur. Klop een zakje Klop klop samen met 80 ml soyamelk en een zakje Klop Fix tot een luchtige schuim en spuit hiervan een beetje op elk taartje. Werk af met een verse kers op elk taartje. Laat het smaken!
|