Ingrediënten (voor 25 repen):
- 2 eieren
- 120 g bruine suiker zoetstof
- 70 g gezonde margarine
- 200 g pindakaas
- 100 g suikervrije siroop
- 50 g gedroogde abrikozen
- 150 g ongezouten notenmengeling
- 200 g havervlokken
- 50 g rozijnen
- 30 g granola
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 °C en bedek een oveschaal met bakpapier. Meng de zoetstof met de vetstof tot een egale massa. Voeg vervolgens de pindakaas en de suikervrije siroop toe en meng tot een egale massa. Klop de eieren los en meng ze onder het deeg. Snij de gedroogde abrikozen in stukjes en had de noten grof. Voeg de abrikozenstukjes, de gehakte noten, de havervlokken, de rozijnen en granola bij het mengsel en meng alles onder mekaar. Breng het deeg aan op het bakpapier en druk goed aan. Bak gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. Haal uit de oven, laat afkoelen en snij in 25 repen. Smullen maar!!
|