Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 speltafbakbroodjes
- 4 eieren
- 2 avocado’s, eetrijp
- enkele takjes pijpajuin
- enkele snoeptomaatjes
- een stuk komkommer
Bereidingswijze:
Bak de afbakbroodjes in de oven af zoals vermeld staat op de verpakking. Laat de broodjes afkoelen en snij ze overlangs door in twee helften. Snij de avocado’s middendoor, verwijder de pit en de schil. Prak het vruchtvlees op de halve broodjes. Was de tomaatjes, snij ze in kleinere stukjes en breng aan op de avocado- broodjes. Was de komkommer en snij met een dunschiller dunne reepjes. Rol de komkommerreepjes op en breng eveneens aan op de avocado-broodjes. Kook de eieren zacht, laat afkoelen, pel ze en snij ze middendoor. Leg op elk broodje een half eitje. Was de pijpajuinen en snij in kleine stukjes. Werk de avocodo-broodjes af met wat pijpajuin en dien op. Laat het smaken.
|